Bookisit – târg de carte second-hand pentru copii

Posted by

Ești una dintre persoanele care face parte din acea categorie de părinți cu prea multe cărți pentru copiii lor? Dacă și tu ai în locuința ta mult prea multe cărți pentru prichindeii tăi, iar aceștia s-au plictisit de ele, dar tu încă rămâi cu ceea ce înseamnă problema spațiului, ei bine ar trebui să iei o decizie care să te ajute în acest sens. Și pentru că vrem să îți dăm o mână de ajutor în această direcție ne-am hotărât să scriem astăzi despre șansa de a scăpa de cărțile pe care copiii tăi nu le mai vor.

Drept urmare această șansă se numește – Bookisit. Acesta este un târg de carte second-hand pentru copii. De fapt și de drept este primul târg de carte second-hand aflat la cea de-a patra ediție. Iar părinții care își doresc să mai dea din cărțile celor mici și vor să se înscrie ca expozanți sunt rugați să se înscrie cu un e-mail la adresa bookisit2018@gmail.com și tot la această adresă puteți afla mai multe detalii. De altfel, târgul își propune să aducă laolaltă părinții, copiii, bunicii, dar și pasionații de lectură și totodată este o inițiativă autohtonă de a promova lectura.

Târgul de carte second-hand pentru copii va începe de la orele 11.00 și se va încheia la orele 17.00, pe data de 23 februarie, anul curent la Mom O’Clock, București. De asemenea mai multe detalii despre locația acestui eveniment puteți afla de pe pagina de facebook dedicată acestui fapt. Ba mai mult decât atât acest târg ar putea fi și un bun prilej de a vă ține la curent cu toate noutățile în materie de lectură pentru cei mici.

Și tot aici trebuie să amintim faptul că intrarea este liberă pentru vizitatori. Și poate că acest mic detaliu despre intrare vă va face să vă doriți să fiți prezent la acest eveniment interesant. Cu toate astea nu uitați că poate fi binevenit având în vedere că cei mici pot interacționa între ei și mai mult decât atât va fi și timp de calitate petrecut alături de familie, bunici sau de cunoscuți. Așadar dacă vă doriți să petreceți cât mai multe clipe de calitate în compania celor mici nu ratați invitația la Bookisit, târgul de carte second-hand pentru copii.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *