5 cărți pe care să le citești de sărbători

Posted by

Ca și voi îmi place să-mi petrec timpul meu liber având parte de activități și de momente din care să pot învăța ceva. Mai cu seamă îmi place să-mi petrec timpul liber răsfoind diverse cărți și materiale, chiar dacă sunt doar pură literatură sau alte ori sunt cărți de specialitate. Însă cel mai mult îmi place atunci când vine vacanța de sărbători și asta pentru că îmi permit să-mi rezerv și ceva timp pentru mine și pentru activitățile care îmi plac, în speță cititul.

Cu toate astea am parte și de o mare confuzie, în sensul că nu mă pot decide ce tip de cărți să citesc sau care sunt cărțile sau lecturile cele mai bune care să se plieze perfect cu momentul sărbătorilor. Această chestiune aparent banală mă frământă în fiecare an cu ocazia vacanței din timpul sărbătorilor. Cel mai probabil dacă aș fi fost o împătimită a basmelor și a poveștilor aș fi stat toată ziua și aș fi citit doar asta, însă mie îmi place lectura cât mai diversificată.

De fapt îmi place să citesc despre cât mai multe într-un timp foarte scurt și dacă s-ar putea să știu despre toate lucrurile din lumea asta. Cum lucrul acesta nu este posibil m-am gândit să împărtășesc cu voi câteva nume ale unor cărți pe care am de gând să le citesc de aceste sărbători.

Care sunt titlurile cărților pe care vreau să le citesc de sărbătorile de iarnă?

Deseori îmi doresc să citesc atât de multe cărți încât încep să-mi fac o listă cu tot ceea ce-mi doresc cu mult timp înainte de vacanța pentru sărbători. Cu siguranță acest lucru nu deranjează pe nimeni însă nerăbdarea este întotdeauna exagerată aș spune eu, mai ales dacă am în vedere și romanele de dragoste sau așa cum îi place bunicii mele să spună „love story”. De această dată pentru aceste sărbători am ales câte ceva din fiecare domeniu, printre care și următoarele titluri:

  • „Povestea mea” de Michelle Obama – nu cred că este nevoie să mai adaug aici vreo prezentare, mai ales pentru acele persoane care deja au achiziționat și au citit această carte. Din recenziile pe care le-am tot urmărit pe site-uri de specialitate mi-am dat seama că trebuie să o citesc cât mai curând.
  • O altă carte interesantă este și „O zi de decembrie” scrisă de Josie Silver, aceasta este o poveste de dragoste captivantă pe care o găsiți la editura Nemira.
  • Tot din această listă nu trebuie să vă lipsească nici cartea „Fulgi de iubire” de John Green, Maureen Johnson și Lauren Myracle, carte pe care o găsiți în cadrul editurii Trei.
  • Și pentru că vorbim de sărbătorile de iarnă trebuie să citiți și „Misterul de Crăciun” avându-l autor pe scriitorul norvegian Jostein Gaarder. De asemenea această lectură o puteți găsi la editura Univers.
  • „Crăciunul lui Poirot” scris de către Agatha Christie – o carte polițistă plină de mister și aventură te așteaptă să o răsfoiești de îndată.

Nu știu dacă pe lista voastră de cărți pentru citit se află măcar un exemplar din cele pe care eu le-am enumerate mai sus, dar cu siguranță sunt cărți care vă vor schimba percepția despre întreaga lume. Prin urmare nu ezitați să vă achiziționați noi titluri pe care să le răsfoiți și să le citiți.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *