Tot ce trebuie sa stii despre PlanetHoster

Posted by

Este o situatie prin care trec in ziua de azi numerosi investitori care isi doresc sa se lanseze online – cum sa isi faca site-ul vizibil pe Google ? Pe langa tehnicile care iti permit sa fii bine plasat in rezultatele de cautare, ai nevoie, obligatoriu, de o gazduire web. Insa ce furnizor de gazduire web sa alegi din numeroasele oferte accesibile online ?

In cele ce urmeaza va vom vorbi despre PlanetHoster in speranta ca va facilitam cautarea unui serviciu de gazduire web de calitate.

Oferte si pret. Cea mai populara oferta PlanetHoster estea cea care ofera un server partajat, cea mai solicitata oferta de utilizatori de altfel. PlanetHoster vine cu oferte imbatabile. Preturile sunt excelente, de doar 6 euro pe luna. Pretul este unul din punctele forte ale acestui serviciu de gazduire web, fara nicio indoiala si care te ajuta sa iti sporesti vizibilitatea online.

Oferta gratuita. In ceea ce priveste oferta gratuita, nu prea sunt multe de spus. Este probabil una din cele mai bune variante cu care avem de-a face si in privinta gazduirii gratuite. Drept urmare, poti testa PlanetHoster pentru o perioada determinata absolut gratuit.

Modalitati de plata. Un alt punct forte interesant de subliniat in ceea ce priveste PlanetHoster este capacitatea acestui furnizor de a oferi mai multe modalitati de plata. De la clasicul card bancar, la noile criptomonezi, posibilitatile sunt numeroase.

Securitate si fiabilitate. Serverele de care dispune PlanetHoster sunt fiabile si serioase. Foarte putine bug-uri sau crash-uri, sunt extrem de bine intretinute si numerosi sunt cei care apreciaza calitatea serviciilor oferite de acest furnizor de gazduire web.

Localizarea serverelor. Putem spune despre localizarea serverelor acestui furnizor ca sunt extrem de avantajoase datorita faptului ca aceasta companie este situata unde se gasesc marea majoritatea din servere. Datorita acestui fapt, gestiunea si intretinerea acestora din urma este mai simpla si acest lucru iti permite un acces rapid in cazul unor probleme tehnice.

Viteza. Majoritatea utilizatorilor sunt extrem de satisfacuti de viteza de incarcare a diferitelor pagini. O rapiditate extrem de apreciata, pe placul tuturor. Atat pe placul administratorilor cat si pe placul utilizatorilor.

Functionalitati. Functionalitatile cele mai interesante sunt cele oferite in cadrul pachetului de gazduire partajata – un nume de domeniu gratuit pe viata, 14 zile garantie, spatiu disc nelimitat, baze de date nelimitate, 16 GB RAM, conturi email nelimitate, panou de control World si cPanel si suport 24/7.

Nume de domeniu. Utilizatorii apreciaza in special la PlanetHoster numele de domeniu gratuit pe viata. O raritate in randul furnizorilor de gazduire web care te va ajuta sa economisesti.

Numarul de site-uri. Numarul de site-uri pe care il poti pune pe serverul dedicat este nelimitat. Fara indoiala acesta este un alt punct forte pentru PlanetHoster.

Majoritatea utilizatorilor au o parere excelenta despre PlanetHoster. Numerosi sunt cei incantati de oferta gratuita pusa la dispozitie si de suportul clienti care este extrem de eficient si mereu disponibil pentru a te ajuta in cazul in care intampini o problema cu site-ul tau.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *