“O femeie isi face un plan” – de Maye Musk

Posted by

Autobiografia mamei lui Elon Musk, cel mai bogat om din lume, in topul bestsellerurilor editurii Act si Polirom in 2021

Cum poti afla valoarea unei carti?! Nimic mai simplu – se observa numarul de cereri de pe piata, numarul de cititori si intocmai in acel moment ii stii valoarea acelei carti. Asa cum anuntam si in titlu astazi vorbim despre “Autobiografia mamei lui Elon Musk”.

Pentru cei care nu stiu cartea se numeste “O femeie isi face un plan” si este autobiografia mamei lui Elon Musk, Maye Musk. Elon Musk, fiind unul dintre cele mai bogate persoane ale planetei. Versiunea in limba romana a acestei carti a fost lansata anul trecut pe piata si potrivit reprezentantilor Act si Polirom, aceasta a fost una dintre cele mai cautate carti.

“O femeie isi face un plan” face parte din categoria cartilor de dezvoltare personala si business/ antreprenoriat. Se cunoaste faptul ca Maye Musk si-a inceput cariera la varsta de 15 ani, in modeling si mai exact in Africa de Sud. Ceea ce putem sa adaugam este faptul ca la varsta de 69 de ani, aceasta a devenit cel mai in varsta model activ si totodata a fost aleasa si imaginea brandului de cosmetice Cover Girl.

Tot aici mai putem spune ca a pozat pentru diferite si multe publicatii prestigioase precum Time, Women’s Day si Vogue. De asemenea este si foarte activa pe retelele de socializare, unde de cele mai multe ori posteaza sub hashtagul #ItsGreatToBe73. Misiunea acesteia fiind una foarte clara de a le demonstra oamenilor ca pot avea succes si pot ramane relevanti, chiar daca au o varsta inaintata si nu se pot compara cu generatiile mai tinere.

De altfel o intreaga serie de carti au fost pe placul oamenilor si nu doar ceea ce am amintit noi “O femeie isi face un plan” – de Maye Musk, ci si lecturi precum: “Supranatural: Cum pot oamenii obisnuiti sa faca lucruri neobisnuite?” – Dr. Joe Dispenza; “Exista o solutie spirituala pentru orice problema. Reinvata sa traiesti!” – Dr. Wayne W. Dyer; “Supermintea: Planul Bulletproof pentru activarea energiei cerebrale latente, ca sa lucrezi mai inteligent si sa gandesti mai rapid in doar doua saptamani” – Dave Asprey, “Profit First” – Mike Michalowicz si “Start in antreprenoriat” – Cristian Onetiu.

Prin urmare cei care sunt incantati de lectura pe care am prezentat-o aici “O femeie isi face un plan” puteti gasi cartea si pe eMag sau pe libris.ro la preturi accesibile.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *