Editura ACT si Polirom va aduce in premiera cartea “4 ore – CHEF” a lui Timothy Ferriss

Posted by

Vesti bune pentru iubitorii de carti, caci de curand editura Act si Polirom a lansat in premiera pe piata din Romania bestsellerul international “4 ore – CHEF”. Cartea fiind semnata de Timothy Ferriss, unul dintre cei mai cunoscuti autori de carti de dezvoltare personala, dar si antreprenor in serie si consilier pentru cateva companii de succes din lume precum Facebook, Twitter, Evernote sau Uber.

Cartea “4 ore – CHEF” se adreseaza tuturor acelor persoane care isi doresc sa acumuleze informatii intr-un mod cat mai usor, echilibrat si in acelasi timp eficient. In alta ordine de idei cartea ii va ajuta pe cei care isi doresc sa evolueze in domeniul lor de activitate, indiferent de sectorul din care face parte domeniul lor.

Aceasta avand peste 700 de pagini si cu atat mai mult este usor de parcurs de catre fiecare persoana care isi doreste sa descopere lucruri interesante si pe care sa le aplice in anumite momente in viata de zi cu zi. De asemenea aceasta carte a fost editata intr-un prim tiraj de 2.000 de exemplare tiparite. Ceea ce este interesant la aceasta carte este modul prin care se face dezvoltarea si deprinderea informatiilor avand in vedere ca modul despre care vorbeam se refera in mare parte la gatit.

Mai mult decat atat aceasta carte este cea cu numarul cinci si face parte din seria de carti scrise de Tim Ferriss, aceasta fiind cea de-a patra carte lansata in premiera in tara noastra de catre editura ACT si Polirom. Prin urmare “4 ore – CHEF” face parte din seria “4 ore” a autorului american aparand pe listele de bestselleruri ale celor prestigioase publicatii din Statele Unite, dintre care amintim de New York Times, Wall Street Journal si USA Today.

De asemenea editura ACT si Polirom a mai lansat in premiera in Romania din seria “4 ore” a autorului si titlurile urmatoare: “4 ore – Corpul”, “Instrumentele titanilor” si “Tribul mentorilor: Scurte sfaturi de viata de la cei mai buni din lume”. Cat despre “4 ore – CHEF” autorul Timothy Ferriss spune:

“Adevarata „reteta” a cartii de fata este urmatoarea: te invata cum sa dobandesti orice abilitate. Modalitatea pe care o aleg eu este gatitul. Da, te voi invata cele mai flexibile tehnici ale scolii culinare folosind 14 feluri de mancare alese strategic, toate continand patru sau mai putine ingrediente si toate avand nevoie intre 5 si 20 de minute pentru pregatire (literalmente, 4 ore − chef). Insa am scris aceasta carte pentru a face din tine un elev eminent in orice.”

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *